Monday, September 21, 2009

Esime koolipäev e. ootame, ootame, ootame

Hommikul häda ja vaevaga kell 7.30 enda jalule ajamine ei tasunud ära. Seda saime aga siis teada kui olime läbi varahommikuse Covilhã kella üheksaks UBI´sse lonkinud.

Nalja tuju kadus ära kui sekretäri käest päritud sai, et kust võiks leida Nuno Belino nimelise õppejõu, sest seal isegi ei teadnud keegi kes too selline on. Otsustasime siis omaljõul müstilise õppejõu üles leida. Ise veel K´ga arutasime, et Nuno sobiks mustanahalise nimeks. Hilem ma pakkusin veel, et äkki sobiks gay nimeks ka aga K arvas, et jääme mustanahalise juurde.
Hiljem siis väikese abiga leidime Nunokese(ei ole mustanahaline). Tema aga teatas, et täna ei olegi loenguid ja homme ka mitte aga edasi ei tea. Peame kohale minema ja siis saame teada. "Lõbus!"

Siis oleks pidanud tulema joonistamine aga õppejõud teatas stoilise rahuga: "Tulge kell kaks tagasi."

Vahepeal siis me mõtlesime, et läheme pärime Preili Sofialt(rahvusvaheliste suhete juht) aru. "Misvärkonnagu!!!???" Aga meile öeldi ainult, et temaga ei saa jutule enne kolmapäeva.
Mina ainult mõtlesin: "Rahu Mari!!"

Kui kell siis kaks oli läksime joonistama. Meesterahvas seletas klassi ees. Vahepeal emotsionaalsemalt ja kiiresti, hiljem jälle rahulikumalt ja vaiksema häälega. Üritas veel naljagi visata seal klassi ees aerutades. Aga ainult ta ise mõistis seda nalja. Ja vähe sellest, et ma nalja ei mõistnud. Ausalt, ma ei saanud mitte midagi aru!!! No okei, üksikutest sõnadest aga terviku mõistmiseks oli sellest vähe. Väga vähe. Kuid õnneks on vist ühel tüübil seal pilve peal puhkus läbi ja senhor Silva tegi meile pisikese Inglisekeelse kokkuvõte oma pikast jutust. See päästis päeva.

Ootan juba huviga mis homsel päeval pakkuda on!!

No comments:

Post a Comment