Friday, May 7, 2010

Mis saab beebi nimeks??

Meie pisikeses peres käib vilgas arutelu ja lõbus vaidlus teemal: "Mis saab beebi nimeks??" Põhiliseks segajaks on see, et armas kõhubeebi hoiab jalgu ristis ja mitte ei näita, mis soost tulevase ilmakodanikuga tegu on.

Õe ämm ütleb lõbusalt, et ainult häbelikud tüdrukud hoiavad jalgu ristis. Õde ise arvab, et tuleb poiss, sest kõik nimed mis talle pähe tulevad on tüdrukute omad. Kindlasti need, mida vaja ei lähe.

Mina arvan, et tüdruk, kuues meel vist. Emps ei avalda arvamust aga ütleb, et tal on arvamus olemas ja tahab lapsele Markus nimeks panna :D. Tädil on ka kindlasti, tal on tugev sisetunne kõiges ja reeglina see ei peta. Töökaaslased arvavad, et poiss ja muud asjad-arvutused näitavad ka, et poiss.

Niisiis arutelu teemat ja arvamuse avaldamist meil jagub.

Nimesid on pereringis ja suuresringis pakutud igasuguseid- väga maalähedastest Eesti nimedest nimedeni mida ei ole võimalik välja lugeda. Nimi peaks olema lihtne ja lööv, ilus nimi mida laps ja kõik muud suudavad välja lugeda ja hääldada. Minu isiklikud lemmikud on Ronja ja Freddi, need aga õele ja ta kallile kaasale väga ei istu. Ehk ongi hea, jäävad mind ootama!

Veel pakkusin Mia-Marii, võtaksin seda isikliku komplimendina, õele ja Janarile meeldis ka see nimi. Poiste nimedega on rohkem probleeme, sest ma olen nii kindel, et tuleb tüdruk!

Kõige loogilisem on vist see, et me arutame, mis me arutame ja võib-olla isegi otsustame midagi aga kui beebi tuleb siis on tal nimi juba olemas ja tema ütleb selle meile oma oleku ja olemisega.

Ühesõnaga kui kellelgi, kes mu blogi lugema satub, on mõni ilus ja armas nimi pakkuda, mis ei ole saladus siis suur äitähh!!


No comments:

Post a Comment